Mindannyian kíváncsiak vagyunk, hogy a döntéseink, amelyeket meghozunk, elvezetnek-e bennünket az áhított célhoz, hogy a megfelelő irányba terelnek-e, hogy beteljesül-e végre a vágyunk, amit oly kemény küzdelemmel el szeretnénk érni. Az univerzum általában kommunikál velünk, és jelzi, hogy a helyes úton járunk-e. A dolgunk csupán annyi, hogy megtanuljunk olvasni ezekben a jelekben.

Ezek a jelek akkor is ott vannak, amikor elveszettnek érezzük magunkat, amikor nem tudjuk, hogyan tovább. Ha láttad „A titok” című filmet, vagy éppen olvastad a könyvet, akkor bizonyára elkezdtél hinni abban, hogy az univerzum különböző módokon nyilvánul meg, hogy megmutassa neked az utadat.

Nyitottabbá válsz ezekre az üzenetekre, és átadod magad ennek a teremtő erőnek. Aztán, amikor elkezded látni és érezni, hogy az életed változik, méghozzá pozitív irányba, akkor tudd, hogy az univerzum a sorsod felé vezet!

Íme 7 spirituális jel, amit akkor fogsz látni, ha a sorsod felé vezető úton vagy!

1. Az életed hirtelen eseménydús lesz
Eddigi életed valahogy lapos és unalmas volt. Nem sok esemény történt, és nem voltak barátaid. A nosztalgia nagyobb teret hódít benned, mint szeretnéd. De ez most megváltozik. Hirtelen felbolydul, pezsegni kezd körülötted az élet, mintha egy másik világba csöppentél volna. Erősítsd meg magadnak: „nyitottá válok ezeknek a meghívásoknak, és igent mondok rájuk”.

2. A célodért élsz
Mindig is tudtad, mit akarsz, de elveszett valahol a lendületed. Kialudt a tűz, ami egykor tombolt benned. De amikor az univerzum melléd áll, ez a láng újra fellobban, és éget, ébren tart éjjel-nappal. Mintha gőzerőre kaptál volna, és ez talán megijeszt. De újra a célod a fontos, ezért erősítsd meg az univerzumnak: „köszönöm, hogy a megfelelő időben a célomhoz igazítottál”.

3. A lehetőségek eljönnek hozzád
Nem meglepő, hogy amikor új ajtók nyílnak meg előtted, azok új élményeket és lehetőségeket is jelentenek számodra. Szóval, ha eddig falakkal vetted körül magad, hogy megóvd a szíved, most ideje áttörnöd rajtuk és belevetned magad a tapasztalatok és a lehetőségek világába. Az univerzum rengeteg ajándékot hoz neked. Ne állj neki ellen! Csak sodródj az árral, és nézd meg, hová visz téged.

4. A lélekcsaládod elkezd összeállni
A lélekcsaládod tagjainak nem feltétlenül kell a vérszerinti rokonaidnak lenniük. Ők olyan emberek, akik belépnek az életedbe, és egy teljesen új definíciót adnak a létezésednek. Ők azok, akik lelkileg egy oldalon állnak veled. Amikor találkozol velük, teljesen felvirágoztatják a lelkedet. Nem kell, hogy a kapcsolat romantikus legyen. Ők lehetnek a lelki testvéreid is. Lehetnek a barátaid is, és így lélektársak lesznek. Ezek azok az emberek, akikkel minden rendben van. És minél több ilyen embert küld az univerzum az utadba, annál nagyszerűbb élet vár rád. Erősítsd meg: „Hálás vagyok az összes lélektársamért, akik a világ minden táján vannak, és táplálják a lelkemet”.

5. A belső hangod felerősödik
Amikor az univerzum irányít téged, az intuícióid a szokásosnál magasabbra kezdenek emelkedni. Összehangolódsz az univerzummal, aminek köszönhetően kapcsolatba kerülsz mások rezgéseivel, így pontosan azon a bizonyos helyen lehetsz, ahol lenni szeretnél. Erősítsd meg: „Intuitívvá váltam, és ez most már a legtöbb helyzetemben engem fog szolgálni”.

6. Tele vagy örömmel
Úgy tűnik, mintha minden életre kelne körülötted! Amikor a nap rád süt, érzed benne az energiát. A hűvös szélben pedig egy új élet lehetőségét fedezed fel. Semmi sem tud lehangolni most téged. Mintha a világ azért szövetkezett volna, hogy te boldog légy. Olyan öröm van a levegőben, amit nem igazán tudsz megmagyarázni, de ott van számodra. Értékeld hát és érezd át a föld pozitív energiáját! Erősítsd meg: „Köszönök mindent az univerzumnak”.

7. Mindig egyetlen szándékkal nyiss az univerzum felé
Bár jó, ha nyitott vagy az univerzum felé, figyelj mindig arra, hogy a végén ne tévedj el újra. Szóval egy szándékot is hordoznod kell, amikor bekopogtatsz az ajtaján – valami varázslatos fog történni! De vigyázz arra, hogy ez a varázslat ne halványuljon el. Ne feledd: mindig tenned kell egy lépést előre ahhoz, hogy közelebb kerülj az álmaidhoz. És engedd, hogy megtörténjen a csoda. Mert az univerzum veled van.

A bizalom a kulcs

Állj készen arra, hogy elfogadd az univerzum energiáját! Hagyd, hogy ezek az energiák elvezessenek téged az álmaid felé, hogy mindent valóra válts. Mindössze annyit kell tenned, hogy bízol a jelekben és önmagadban. Mert a csodák léteznek, és csak rád várnak!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!