Joób Márton szegedi önkormányzati képviselő és felesége a tizenegyedik gyermeküket várják.

Március 3-a óta írja blogját a Joób család a Facebookon, Joób Family címmel. Joób Márton szegedi önkormányzati képviselő és tanácsnok feleségével a tizenegyedik gyermeküket várják, de nem csak erről szól a blog.

Most éppen arról, hogy 40 éves lett az anyuka, Dóri. A férje megható levélben kéri, hogy köszöntötte.

'A május hónap a családunkban nagyon intenzív a születésnapok, névnapok és évfordulók tekintetében. Bár nem az online térben éljük a mindennapjainkat, de azért szeretném a következő sorokat itt is megosztani.Egészen hihetetlen, hogy elröpült az idő. Sokszor nem is a betöltött éveink számából, hanem a gyermekeink növekedéséből látjuk ezt a megdöbbentő tényt.

Amikor Dóri 40 évére gondolok, akkor hatalmas hála jön fel a szívembe. Azért mert egy olyan csodálatos nőt ismerhettem meg Benne, aki nem magáért él, aki féltő szeretettel visel gondot a családjáról, aki a nehéz helyzetekben is reménységgel tekint a jövőre, aki mellett öröm az élet, egy igazi társ, barát, szerető, támogató feleség. ????

Nem tudok elég hálás lenni azért a hatalmas munkáért, amit nap, mint nap belefektet a családunkba azért, hogy az működni tudjon. Noha választhatta volna a sikeres karriert, ő mégis a nagycsalád mellett döntött.

Ha bajban voltunk, együtt kiáltottunk Istenhez, nehéz helyzetekben is támogató szeretetével vett körbe. Minden nehézségen, akadályon kéz a kézben jutottunk át. Számtalan sikert, örömöt, boldogságot együtt éltünk meg. Az én sikerem az övé is, és fordítva is így van. A legjobb barátom, akivel mindent megoszthatok, akivel jó együtt élni. ????
Aki mellett a szerelem nem kihűl, hanem újra és újra megerősödik és fellángol. Amikor ránézek, gyönyörködöm benne, belenézek gyönyörű kék szemébe, és eszembe jut, mennyire áldott vagyok. 

Boldog és hálás vagyok azért, hogy az életemet Dórival köthettem össze.

Isten éltessen drága Szerelmem!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!