Folyik az egymásra mutogatás!

Michael McNutt szerint Balázsék bitorolják a Morning Show védjegyét, a Reggeli Show elnevezés túlságosan hasonlít az előzőre. Szerinte a műsorvezetőt kötelezzék bocsánatkérésre, és 5 napon át minden adás elején olvassák be a védjegybitorlásról szóló ítéletet - ezt akarja elérni a bíróságon a Class FM cégvezetéstől eltiltott tulajdonosa.

Sebestyén Balázs szerint McNutt a háta mögött kapta meg a Morning Show nevet, amit Balázs volt üzlettársa adott el a cégvezetéstől 5 évre eltiltott rádiótulajdonosnak. McNutt szerint viszont Balázs rosszhiszeműen próbálta megszerezni a Morning Show nevet, csak nem sikerült. A név McNutté, ezért Balázsék Rádió 1-re költözött műsora már Reggeli Show néven fut.

A Class FM tulajdonosa szerint ez a név még mindig hasonlít az előzőre, ezért ment a bíróságra. A felperes azt akarja elérni, hogy Sebestyén Balázst kötelezzék bocsánatkérésre, és 5 napon át minden adás elején olvassák be a védjegybitorlásról szóló ítéletet.
Arra is kötelezné Sebestyén Balázst, hogy árulja el, mennyit keresett a védjegy bitorlásával, és fizesse ezt is vissza. A Class FM ügyvédje gyors jogorvoslatra számít és arra, hogy a Reggeli Shownak nevet és logót kell változtatni.

Sebestyén úgy reagált, megérti, hogy McNutt nem tudja elfogadni az analóg frekvencia elvesztését, "de unalmas, hogy mindig a mi nyakunkon próbál felkapaszkodni". Balázs szerint vicces, hogy éppen ő emleget védjegylopást, akit "simliskedései" miatt 5 évre eltiltottak a cégvezetéstől Magyarországon. McNuttnak azt üzeni, hogy hazudozás helyett inkább utalja el a stáb utolsó fizetését, amit a mai napig elfelejtett megtenni!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!