Ha úgy érzed, hogy nincs menekülés egy kilátástalan helyzetből, jussanak eszedbe ezek a gondolatok.

'Nem vigasztalni akarlak, de tudnod kell: a te kezedben van a megoldás kulcsa.

Tudom, hogy most nagyon nehéz, de mindaz a lelki béke, magabiztosság, öröm és fény, ami egykor eltöltötte a lelkedet, vissza fog térni. 

Amiben most vagy, egy ideiglenes állapot. Fogadd el ezt a helyzetet, de akard, hogy átbillenj rajta. Ne tedd tönkre magad!

A szeretteidnek szüksége van rád, és szeretnék, ha mihamarabb visszanyernéd az életkedvedet.

Azért születtél, hogy megmutasd, mire is vagy képes. Hidd el: képes vagy kibírni bármi! A nehézségek folyamatosan formálják a személyiségedet, így amiről azt gondolod, hogy szörnyű és elviselhetetlen, egy másik nézőpontból talán elfogadhatóbb. Keresd meg ezt a más nézőpontot. Beszélgess róla valakivel, akiben bízol, akinek számít a véleménye.

Ne akarj magad maradni  a problémáiddal - még ha fájdalmas is beszélni a rossz dolgokról, azzal ha kimondod, egy kicsit könnyebb lesz.

Úgy érzed, hogy összeomlott körülötted minden. Igen, lehet hogy olyan nehéz életfeladattal kerültél szembe, ami megbillenthet. De csak egy időre! Tovább kell lépned, hisz  azért élsz, hogy ezt megtehesd.

Ne keress felelősöket, ne gondolj folyton arra, hogy mi lett volna, ha... Így történt és kész. Ezen már nem tudsz változtatni. De ha arra gondolsz, hogy minden okkal történik, talán egy kicsit megnyugszol. Most még nem látod, hogy mi volt ez az ok, de egyszer csak bevillan. 

Szögezzük le: az élet néha nehéz, igazságtalan és kegyetlen. És nem érted miért rád mért ekkora terhet.

Fogd fel úgy, hogy ami most történt, vagy történik veled, csak része a történetnek, nem pedig a teljes történet.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!