Súlyos döntést hoztak...

A Gáspár család otthonát idén áprilisban felforgatták a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) emberei. Házkutatást tartottak, készpénzt, ékszereket, valamint autókat is lefoglaltak. A showman élete azóta sem állt vissza a régi kerékvágásba, azt gondolja, hogy csak egy költözés segíthet rajtuk.

– Elegünk van már mindenből! Minket itt, Salgótarjánban és Nógrádmegyeren nem tisztel senki, pedig semmi rosszat nem csináltunk. Már nem szeretünk ide hazajárni, pedig megvan itt mindenünk, azonban annyi rossz emlék köt ide, hogy elhatároztam, költözünk – jelentette ki a Blikknek Győzike, aki tudja, hogy ezzel mennyire megnehezíti a családja életét.

– Virág most kezdte a középiskolát, és nagyon szereti, jó közegben van, de ha olyan helyre költözünk, ahonnan messze lesz ez az iskola, akkor átíratjuk – magyarázta Győzike, aki azt még nem tudja, hogy a szomszédjában élő testvére, Zsolti és családja, valamint édesapja, idősebb Gáspár Győző is velük tart-e, vagy pedig maradnak Nógrádmegyeren.

– Nem tudom, mi lesz a többiekkel, ha akarnak, jönnek, ha akarnak, maradnak. Szeretem őket, de nem fogok semmit rájuk erőszakolni. Mondjuk, mivel mi ikerházban lakunk, nem tudom, hogy lenne jobb eladni. Már beszéltem egy ingatlanossal, megnézte, azt mondta, jó összeget kaphatunk a házért, abból valahol új életet kezdünk majd. Evelin már úgyis kirepült a fészekből, hárman meg elleszünk. Bea asszony is végre megnyugszik majd, már elegünk van mindenből – mondta Győző, akinek nincsenek nagy igényei, hogy milyen legyen következő otthonuk. Mindenképp kertes házat szeretne, valamint azt, hogy autóval maximum másfél órányira legyen a fővárostól.

Felmentette a Kúria

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Fellebbviteli Igazgatóságának le kell állítania a Gáspár Győzővel szemben indított közigazgatási eljárást. A Kúria ugyanis hatályon kívül helyezte az első fokon eljáró bírósági ítéletet, és új eljárás lefolytatására kötelezte az adóhatóságot. Győzőt azzal vádolták, hogy nem adózott egy román cég számlájáról felvett több tízmilliós összeg után.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!