Szoros kapcsolat van a fizikai tulajdonságok és a személyiség között.

Szoros kapcsolat van a fizikai tulajdonságok és a személyiség között. Amikor ezeket is megfigyeled, rájössz, hogy egyes tulajdonságokban teljesen egyedi vagy, viszont számos dolgot tekintve hasonlítasz bizonyos emberekhez. Mi most azt fogjuk feltárni számodra, hogy a lábujjaid jellemzői milyen személyiségjegyekkel állnak kapcsolatban.

# 1 Az egyiptomi láb
Ezt a lábformát az összes lábujj tökéletes összehangolása határozza meg csökkenő sorrendben. Nagyon titokzatos tudsz lenni, ha akarsz, és soha nem feded fel a belső gondolataidat. Szereted megtartani magadban a dolgokat, különösen, ha fájdalmasak számodra. Akit közel engedsz magadhoz, az nagyon fontos és különleges számodra.

# 2 A római láb
Az egyik leggyakoribb láb típus, az első három lábujj határozza meg egyenes vonalat, majd a másik kettő innen csökkenő sorrendet mutat. Az ilyen típusú lábakkal rendelkező emberek karizmatikusak, hűségesek és bátrak. Bármit megteszek azokért, akiket szeret és leszámol bárkivel, aki fenyegeti azokat, akik a szívéhez közel állnak.

# 3 A földműves láb
Ez egy nagyon ritka típus, ahol a lábujjak ugyanolyan hosszúságúak. Az ilyen típusú emberek nyugodtak, ésszerűek és rendkívül gyakorlatiasak. Csak egy bizonyos idő elteltével vonsz le következtetéseket, megvizsgálod a helyzet mellett és ellen szóló érveket. Nem ítélsz el másokat, mindenkit önmagáért fogadsz el.

# 4 A görög láb
Ennél a lábtípusnál a második lábujj a leghosszabb. A görög lábakat számos művésznél, sportoló és előadóművésznél megfigyelték. Valószínűleg a kreatív világhoz tartozol. Rengeteg ötleted van, leleményes vagy és mindig képes vagy megoldást találni a problémákra. Született vezető vagy, szakmádtól függetlenül.

# 5 Mozdíthatatlan kisebb lábujjak
Ezt a lábtípust a lábujj izmok mozgatásának képtelensége határozza meg. A lábujjaid természetes mozognak, ha használod őket, de tudatosan nem tudod őket külön mozgatni. Az ilyen típusok munkamániásak. Megszállottja vagy az álmaid elérésének és bár számos dologgal foglalkozol, addig nem állsz le, amíg be nem teljesíted őket.

# 6 A független kislábujj
Ezt a lábtípust a kis lábujj azon képessége határozza meg, hogy könnyen elválik a többiektől. Az ilyen emberek kíváncsiak és nagyon aktívak. Nagyon kalandvágyó típus vagy. Mindig az újszerű dolgokat vadászod az életedben. A megszokás nem neked való.

# 7 A nagyon apró kis lábujj
Ezt a lábtípust a kis lábujj határozza meg, amely lényegesen kisebb, mint a többi, majdnem olyan, mint egy magányos rejtőzködő. Az ilyen típusú emberek új trendeket állítanak fel. Te vagy az, aki indítja a menetet, nem pedig követi azt. Mindent a saját szájízed szerint csinálsz. Vagy vezetsz, vagy inkább megsemmisülsz, sem hogy kövess valakit.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!