Ötletek a praktikusabb használathoz!

A hétköznapi tárgyainkat úgy alkották meg, hogy azok a lehető legkevesebb erőfeszítést okozzák, amikor használni kell őket. Erről azonban hajlamosak vagyunk elfeledkezni. Nézd meg, te mennyi tárgyat használsz rosszul! Meg fogsz lepődni!

Chipses zacskó

Voltál már könyékig sós a chips miatt? Ha igen, ez tetszeni fog: csak hajtsd le a zacskó száját, hogy a chips a tetejére kerüljön és így tiszta marad a kezed!

Szívószálas gyümölcslé

A gyerekek imádják, de szinte mindig lelocsolják vele magukat, mert amikor tele van, elég enyhén megnyomni, hogy kifolyjon belőle az ital. Kiküszöbölheted mindezt, ha felhajtod a doboz két fülét oldalt és megmondod a kicsinek, hogy azt fogja.

Telefon zene

A telefon kihangosítóján hallgatott zene általában elveszik a térben. Úgy tudod felturbózni, ha a készüléket pohárba állítod.

WC papír guriga

Könnyen le tudod szakítani a szükséges papírt, ha a tekercs előre és nem hátra tekeredik.

Parfüm

Elegendő a nyakadra és a füled mögé tenni belőle.Ha a csuklódra is teszel és még össze is dörzsölöd, azzal összetöröd az illatmolekulákat.

Sütő

A sütő melegét szinte sosem használjuk ki megfelelően. Amikor sütőben készítesz valamit, melegítsd a hűtőből kivett ételt a lehajtott sütőajtón! Nem fog leégni, mégis szépen átmelegszik.

Talpas pohár

Ezt a poharat arra találták ki, hogy lehessen fogni a nyakát. Ha a pohár testét fogod, a benne lévő ital gyorsan felmelegszik.

Kenyér

A morzsák nélküli kenyérszeletelés egyetlen titka, hogy a 'feje tetejére állítva' és kicsit megdöntve kell szelni a kenyeret.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!