Akinek göndör haja van, egyenesről álmodik, akinek pedig sima, az mindent megtenne a kunkorodó fürtök érdekében. A nők már csak ilyenek.

Akinek göndör haja van, egyenesről álmodik, akinek pedig sima, az mindent megtenne a kunkorodó fürtök érdekében. A nők már csak ilyenek. Mivel a hajunk mindig szem előtt van, képesek vagyunk reggeltől estig ápolni, fésülgetni, és foglalkozni vele, hogy a lehető legjobb formában mutatkozhassunk. Te mit szoktál tenni annak érdekében, hogy szép és ápolt hajad legyen? Vannak, akik már korán reggel azzal kezdik a napot, hogy vasalgatják a hajukat. Az eredmény kétségkívül szép, és vonzó tud lenni, azonban a hajvasalás többet árt, mint használ. Roncsolja, összetöri, és kiszárítja a hajat, így, ha majd egyszer úgy döntünk, hogy mégsem szeretnénk sima hajúak lenni, az időnk nagyrészét pakolások, balzsamok, és tápláló kencék keverésével fogjuk tölteni. Legyünk elővigyázatosak, ahelyett, hogy vasalgatnánk a hajunk, próbáljuk ki az alábbi hajegyenesítő és tápláló pakolást. Mi az előnye ennek a házilag kevert hajmaszknak?

  • kiegyenesíti a göndör vagy hullámos hajat
  • feltölti tápanyagokkal, ezért fényes, erős, és egészséges lesz a haj

Hozzávalók:

  • 1 csésze kókusztej,
  • 1citrom leve,
  • 2 evőkanál olívaolaj,
  • 3 evőkanál kukoricaliszt.

Alkalmazás: keverjük össze a kukoricalisztet a citromlével, mindaddig, amíg már csomómentes lesz. Majd tegyük bele az olívaolajat, és a kókusztejet. Közepes lángon addig kevergessük, amíg krémes állagú lesz. Száraz hajra alkalmazzuk a hajpakolást, tegyünk rá egy zuhanyzósapkát, majd maradjunk így 1-2 órán keresztül. Ezután mossuk meg a hajunk a megszokott módon. Az eredmény igen meglepő lesz, hiszen hajunk selymes, könnyen fésülhető, de mégis jó tartású lesz.

Forrás: twice.hu

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!