A kommunikáció legmisztikusabb formája, amit bárki tapasztalhat.

A spirituális energiák nagyon furcsa jelenségeket generálnak. Ha nyitott vagy rá, észre fogod venni, és könnyen megértheted, mi lehet a jelentése.

8 jel, ami arra utal, hogy a közeledben lévő  lélek  üzenni akar neked.

1. Villogó fények

Ülsz az íróasztalod előtt, ég a lámpa, olvasol. Majd váratlanul apró villogásokra leszel figyelmes, és azt gondolod, hogy lehet áramingadozás okozza a jelenséget, vagy a világítótest fog kiégni. Azonban lehet, hogy egy szellem energiamezejébe került a lámpa, és azért kezdett pislákolni. 

2. Egy finom szellőt érzel magad körül

Ülsz a kényelmes kanapédon, olvasod az újságot, minden ablak, ajtó becsukva, zavartalan nyugalom vesz körül. És ekkor hirtelen arra leszel figyelmes, hogy egy lágy szellő suhan el előtted, amely még egy melegséget is hozott magával. 

3. Mintha valaki a neveden szólítana, pedig egyedül vagy

Ha már előfordult veled, hogy valaki suttogva a neveden szólított, de mikor körülnéztél, nem láttál senkit, akkor ez a kóbor szellem egyik kapcsolatteremtő próbálkozása lehet.

4. Álmok

A legtöbb lélek az álmok révén, a tudatalattiba beférkőzve juttatja el az üzeneteket. Ezért ha azt álmodod, hogy egy szellem beszél hozzád, igyekezz elgondolkodni annak az üzenetén, és ha szükségét érzed, készíts elemzést.

5. Különleges illatok

Ha hirtelen, egy addig ismeretlen, kellemes illattal találkozol, és tudod, hogy nem volt a közeledben senki, és egy parfümös üveg sem lelhető fel, akkor lehetséges, hogy egy szellem haladt át a szobán. Nézz körül, hátha hagyott valamilyen üzenetet.

6. Látomások

Ha néha látomások formájában feltűnik egy különös, ismeretlen alak, vagy az ablak sarkában megjelenik egy fénygömb, akkor ez egy jel lehet arra, hogy a szellem megpróbál kapcsolatba lépni veled.

7. Érezni a jelenlétét

A megérzéseidre mindig figyelj oda, mert előfordulhat, hogy a lelkeden keresztül próbál valami fontosat a tudomásodra hozni az a bizonyos szellem. Az energiamező, amellyel rendelkeznek, az idegrendszert is befolyásolhatja.

8. Számok, szimbólumok

Ha az elektronikus órád kijelzőjére éppen 11:11-kor pillantasz, az arra utalhat, hogy egy szellem tartózkodhat a közeledben.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!