Válassz a 10 lehetőség közül!

Az, hogy hogyan fogod a kormányt, sokat elárul a személyiségedről.

Mi jellemző rád leginkább?


 1. A minimalista
Az életed próbálod egyszerűsíteni, amennyire csak lehetséges. Nem veszed magad körül felesleges dolgokkal, nem töltesz időt számodra érdektelen emberekkel, és csak azzal vagy hajlandó foglalkozni, ami valóban érdekel.

2. A vicces 
Kifejezetten kreatív vagy és általában nagyon szórakoztató, de vigyázz, ne válj nevetségessé. Vannak élethelyzetek, amikor a poénjaiddal, vicces megjegyzéseiddel épp az ellenkező hatást váltod ki.

3. A békítő
Az egyensúlyra törekszel. Nem bírod a feszültséget és nem tűröd a civakodás. Remek adottságod van ahhoz, hogy leoltsd a mások között kialakult feszültségeket. 

4. A maximalista
Minden apró részletre odafigyelsz, és semmit nem veszel félvállról. Nem bírod a halogatást: ha valamit meg kell tenni, azt meg is csinálod. Tisztaság és ápoltság jellemez, ami érvényes a lakásodra is és természetesen a kocsidra is.

5. A vészjósló
Állandóan küzdened kell a félelmeiddel. Például előfordulhat, hogy hazamégy, mert nem vagy benne biztos, hogy bezártad-e az ajtót, vagy kihúztad-e a vasalót. Kerülöd a kockázatos dolgokat, és ragaszkodsz a bevált dolgaidhoz.

6. A kalandor
Mindig az újdonságokat keresed, szereted feszegetni a határaidat. Az életed minden percét szereted kihasználni, de vigyázz, mert ez a túlpörgés hosszú távon már nagyon kimeríthet.

7. A vezető
Minden helyzetben képes vagy feltalálni magad. Nem zavar a felelősség érzése. A környezeteben lévők szívesen hagyatkoznak rád, mert tudják, hogy jól oldod meg a feladatokat. Egy baj van veled: képes vagy túlvállalni magad, és mások helyett is megcsinálni dolgokat.

8. A megbízható 
Sok ember kéri ki a tanácsodat, mert tudják, hogy lehet adni a szavadra. Önzetlen és egyenes személyiség vagy, aki mindig őszinte. A hazug embereket ki nem állhatod!

9. A kemény
Az élet megedzett, éppen ezért folyamatosan figyelsz, egy percre sem szeretsz lazítani. Számodra a munka természetes, sőt időnként mániákussá válsz. Ez tönkreteheti az emberi kapcsolataidat. Szánj magadra és családodra, barátaidra több időt! Ne aggódj: a feladataid megvárnak!.

10. A törtető
Olyan vagy, mint egy faltörő kos. Addig mégy, amíg el nem éred a célodat. Nem érdekelnek az akadályok, mert képes vagy őket legyőzni. Bármit elérsz, de olykor kegyetlen vagy azokkal, akik akadályokat gördítenek eléd.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!