5 tanács, hogy ne menj bele egy kapcsolatba csak azért, mert egyedül érzed magad. Nőkre és férfiakra egyaránt érvényes!

Sokan félelmetesnek találják az egyedüllétet, pedig erre nincs semmi okuk, hiszen csak rajtuk áll, hogy jól, vagy rosszul alakulnak a dolgok.

Inkább légy egyedül, amíg találsz valakit, aki nem csak mondja, hogy melletted lesz, hanem aki valóban ott is lesz melletted, és mindig örül, ha láthat.

Légy egyedül, amíg találsz valakit, aki nem keres folyton kifogásokat, hanem valóban rád akarja szánni az idejét.

Légy egyedül, amíg találsz valakit, aki szívesen beszél rólad a barátaival, a családjával, a kollégáival.  Légy egyedül, amíg találsz valakit, aki valóban illik hozzád.

Légy egyedül, amíg találsz valakit, aki minden alkalommal alig várja, hogy láthasson, de nem azért mert irányítani akarja minden lépésedet, hanem mert hiányzol neki, ha nem vagy mellette. Ne légy olyan emberrel, aki akár egy teljes hétvégére megfeledkezik rólad.

Légy egyedül, amíg találsz valakit, aki büszke rád, aki inspirál téged, aki azt szeretné, hogy jobb ember légy, és segíteni akar téged ebben. Légy egyedül, amíg találsz valakit, aki eltörli az összes komplexusodat, és aki mellett te is egyre jobbnak látod magad. Aki mellett nem kell szerepeket játszani, hanem úgy szeret, ahogy vagy! Hidd el létezik ilyen!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!