Óvd az arcbőrödet a nap káros hatásaitól.

Ha nem véded a bőrödet napkrémmel, akkor a káros napsugarak sérüléseket okoznak a bőrsejtekben, ezért idővel barnás foltok alakulnak ki az arcon, kezeken, karon.

Ezek a módszerek segítenek a bőrhibák eltüntetéseben!

1. Bőrhámlasztás

Ez azért fontos, mert így meg tudsz szabadulni az elhalt bőrsejtektől. Vásárolj bőrhámlasztó krémet, de olyat, amely egyben hidratál is, vagy ha nincs erre lehetőséged, dörzsöld be kávézaccal, vagy kukoricadarával az arcodat, mert az apró szemcsék eltávolítják az elhalt hámsejteket.

2. Vásárolj speciális krémeket

Már lehet kapni különböző fehérítést elősegítő krémeket, így ezek megfelelő használatával megszabadulhatsz a barnás bőrfoltoktól.

3. Védd magad a leégéstől

Hallgass a bőrgyógyászok tanácsára, és főként nyáron, de az év többi részében is, mikor erősen tűz a nap, használj legalább 30-as erősségű napvédőkrémet, amivel, fel órával azelőtt, mielőtt útnak indulnál, kend be a bőröd. Használj természetes napvédő krémeket, mert a kémiai anyagokkal készültek elősegítik a bőrrák kialakulását.

4. Étkezz egészségesen

Fogyassz bőrsejtvédő antioxidánsokban gazdag élelmiszereket, elsősorban zöldségeket, gyümölcsöket. Ilyen a sárgarépa, az édesburgonya, a cukkini, a sütőtök, a brokkoli, a mangó, a zöldborsó, a görög-, és a sárgadinnye.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!